Alleen een duplicaat, verder nog niets gewijzigd

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!

Wat is regen graffiti?

Regen-reclame is een milieuvriendelijke manier van buitenreclame waarbij gebruik wordt gemaakt van regenwater. De reclame-uiting wordt als graffiti met een speciaal soort milieuvriendelijke verf aangebracht op een ondergrond (bijvoorbeeld een stoep of plein) waar veel voetverkeer is. De afbeelding is alleen zichtbaar wanneer het regent of geregend heeft. Als het regenwater opdroogt, verdwijnt de afbeelding weer. Regen-reclame heeft een duurzame uitstraling. Doordat het niet constant zichtbaar is heeft deze vorm van een reclame een groot verrassingseffect. Regen-reclame wordt voornamelijk ingezet voor merk- of product activatie. Het biedt ook een mooie kans om jouw doelgroep een positieve emotie of boodschap mee te geven op een regenachtige dag.

Hoe lang blijft regen-reclame zichtbaar?

Een regen-campagne blijft zo’n 2 maanden zichtbaar. Na deze tijd lost de gebruikte verf op. Deze verf laat geen sporen achter op de ondergrond of in het milieu. Wil je een regen-reclame laten aanbrengen? Dan overleggen we eerst wat de doelstellingen van je campagne zijn. Het merk, logo of de boodschap die we aanbrengen middels deze reclamecampagne dient goed leesbaar te zijn. Samen bepalen we waar en op hoeveel plekken we de regen-reclame gaan aanbrengen. Gemiddeld regent het in Nederland 120 dagen per jaar, wat betekent dat jouw reclame ongeveer elke drie dagen te zien zal zijn! 

OVERIGE CAMPAGNES

Voorbeelden van onze marketing campagnes

Een voorbeeld van een guerilla marketing actie is bijvoorbeeld het verspreiden van zadelhoesjes in een opvallende kleur met een nieuwsgierigmakende tekst. In een paar uur tijd zijn alle fietsen in een bepaalde stad voorzien van jouw boodschap. Of we rijden rond in een bijzondere truck met LED schermen en muziek, hiermee trek je zeker de volle aandacht.

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!