Toveren met
licht

Light art fotografie workshop

Wat is Light Art fotografie?

Tijdens de Light Art Workshop ontstaat het kunstwerk door in de lucht met verschillende soorten lampjes te tekenen. Het grappige van deze methode is dat de vormen tijdens het maken van je kunstwerk niet zichtbaar zijn, maar pas achteraf op de foto. Zodra de foto op het scherm verschijnt, zie je het onverwachte resultaat. Iedereen kan met light art iets moois maken, laat je verrassen door de creativiteit van je team!

Geschikt voor elke team- of bedrijfsuitje

In groepsverband aan de slag of liever individueel? Het fijne van de Light Art Workshop is dat we dit geheel kunnen toespitsen op jouw wensen. Ook is het mogelijk om te experimenteren met verschillende technieken waarbij bijvoorbeeld samenwerking, creativiteit en improvisatie centraal staan. Na afloop van de workshop gaat iedereen naar huis met een foto van hun eigen kunstwerk. Een leuk aandenken! Voor de Light Art Workshop is het belangrijk dat alle ramen in de ruimte kunnen worden afgeschermd, bijvoorbeeld met gordijnen. Dit verzorgen we graag voor je. Onze Light Art Workshop is zeer geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of vrijgezellenuitje. 

IMPRESSIES

Voorbeelden van diverse workshops

Hieronder vind je een aantal fantastische foto’s van Light Art Ftografie workshops die wij verzorgd hebben. Wil je ook zoiets moois maken tijdens jouw team- of bedrijfsuitje? Neem contact met ons op! 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!