Let it snow!

Sneeuw- en zandcampagnes

Waarvoor zet je sneeuw- en zandcampagnes in?

Reclamecampagnes met sneeuw en zand zijn effectief vanwege het contrast met de werkelijkheid. Wat dacht je van een sneeuwballengevecht in hartje zomer, een zandstrand voor de deur van een reisbureau of een beach party om het nieuwe jaar in te luiden? Voorbijgangers blijven verbaasd en geamuseerd staan kijken naar wat er aan de hand is, of gaan actief meedoen! Daarnaast lenen sneeuw- en zandcampagnes zich ook voor geweldige fotoshoots. Zoals het voorbeeld hieronder, waar het lijkt of de verschrikkelijke sneeuwman een bezoek heeft gebracht aan een parkeerplaats, midden in de zomer. Ook je slogan of afbeelding kan in de sneeuw of het zand worden aangebracht. Geen idee is te gek en we denken graag met je mee over een ludieke manier om jouw merk onder de aandacht te brengen. 

INSPIRATIE

Voorbeelden van sneeuw- en zandcampagnes

Hieronder vind je foto’s van eerdere sneeuw- en zandcampagnes. Met sneeuw en zand kunnen we ook fantastische dingen doen voor jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!