ONS IS NIETS TE GEK

Guerrilla campagnes

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!

Wat is guerrilla marketing?

In een korte tijd een grote groep consumenten bereiken met een ludieke campagne: dat kan met guerilla marketing! Guerrilla marketing kenmerkt zich door onverwachte, creatieve en gedurfde campagnes die een product of merk op een opvallende manier onder de aandacht brengen. Verrassing is hierbij het belangrijkste element. Verrassing brengt reuring en houdt de mensen scherp. Goed aangepakte guerilla marketing stunts zijn dan ook spraakmakend en brengen vaak gratis publiciteit met zich mee. En dat is natuurlijk wat je wilt!

 

Een guerilla marketing campagne organiseren

Bij MANS Urban Exposure bruisen we van de ideeën. Onze experts bedenken graag sensationele PR-stunts en campagnes om jouw boodschap, merk of product in de spotlights te zetten. In Nederland of ver daarbuiten, overdag of ‘s nachts, dat maakt voor ons geen verschil. Samen met jou bedenken we een uniek concept. En na een zorgvuldige voorbereiding gaan we ervoor! Guerilla campagnes worden niet aangekondigd, een vergunning wordt niet aangevraagd. Alleen op deze manier zorg je voor een actie die de aandacht trekt én voor een echt verrassingseffect.

 

GUERILLA CAMPAGNES

Voorbeelden van guerilla marketing campagnes

Een voorbeeld van een guerilla marketing actie is bijvoorbeeld het verspreiden van zadelhoesjes in een opvallende kleur met een nieuwsgierigmakende tekst. In een paar uur tijd zijn alle fietsen in een bepaalde stad voorzien van jouw boodschap. Of we rijden rond in een bijzondere truck met LED schermen en muziek, hiermee trek je zeker de volle aandacht.

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!