Van logo tot
een compleet
plein

Tijdelijke krijt-reclame

Met tijdelijke krijt-reclame breng je jouw (reclame)boodschap op een uitgesproken en doeltreffende manier onder de aandacht van je doelgroep. Guerrilla en straatreclame-campagnes met krijt zijn zeer opvallend en kunnen, in tegenstelling tot reverse graffiti-reclame, op iedere gewenste plek worden aangebracht. Deze milieuvriendelijke vorm van buitenreclame is zeer geschikt als tijdelijke route aanduiding of als promotie van een product, winkel, beurs of evenement. Met onze krijt-uitingen is het mogelijk om tijdelijk op te vallen op locaties in de buitenruimte waar traditionele media vaak niet inzetbaar zijn.

Hoe lang blijft krijt-reclame zichtbaar?

De exacte levensduur van een tijdelijke krijt-reclame uiting is moeilijk te voorspellen omdat deze afhangt van de ondergrond, het weer, het soort plek en de belasting van de uiting. Afhankelijk van jouw wensen kiezen we het type krijt dat de gewenste levensduur het best benadert. De keuze bestaat uit een indicatieve levensduur van: dagen/weken, maanden, of jaren (semi permanent). Ook kunnen we de uitingen na een afgesproken periode of datum weer verwijderen. Uiteraard zijn onze krijt-uitingen niet schadelijk voor het milieu.

MANS Urban Exposure - Tijdelijke krijtcampagne BBDO Leuven België (5)

Krijt-uitingen als tijdelijke straatreclame

Samen bespreken we het aantal krijt-reclame uitingen en de gewenste locaties, gebieden en steden. Daarbij letten we erop dat de uitingen strategisch geplaatst worden zodat de beste exposure wordt behaald. Meestal worden krijt-uitingen geplaatst rondom drukke winkelstraten, stations, bus- en tramhaltes, pinautomaten, oversteekplaatsen of specifiek gekozen locaties.

Tijdelijke krijt-reclame kan in een aantal primaire kleuren worden aangebracht, namelijk: wit, zwart, geel, oranje, rood, licht- en donkerblauw, roze, paars en groen. De kleuren kunnen niet over elkaar heen aangebracht worden. Daarom wordt er bij het aanbrengen van de tijdelijke krijt-graffiti per plaatsing in principe maar met één kleur gewerkt. Iedere visual kan door ons omgezet worden naar een sjabloon. Wel raden we aan om de krijt-reclame overzichtelijk en compact te houden. Zo is jouw boodschap voor de voorbijganger in één oogopslag duidelijk!

SFEERIMPRESSIES

Voorbeelden krijtcampagnes

Hieronder vind je eerdere krijtcampagnes die wij verzorgd hebben in Nederland én België. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Kleine tekeningen hebben al veel impact, maar je kunt ook juist heel groot denken. Benieuwd naar onze ideeën? Neem contact met ons op! 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!