Muurschilderingen

Ontstaan MANS Urban Exposure

MANS Urban Exposure vindt zijn oorsprong in het maken van muurschilderingen in parkeergarages, tunnels, winkelcentra en andere urban locaties. Sinds 1994 heeft ons team van ervaren kunstenaars honderden sfeervolle muurschilderingen mogen maken voor een grote verscheidenheid aan locaties. Inmiddels mogen we ons specialist noemen in professionele graffiti. We ontwerpen totaalconcepten voor metamorfoses van locaties die graffiti- en vandalismegevoelig zijn, zoals parkeergarages.

Overige werkzaamheden

Naast het aanbrengen van professionele graffiti en muurschilderingen verzorgen wij ook regulier schilderwerk (voorbehandeling, ondergrond, schilderen van deuren en kozijnen als onderdeel van het project). Daarnaast verzorgen we het onderhoud van onze kunstwerken. Je kunt met ons bijvoorbeeld een onderhoudscontract afsluiten. Daarbij wordt eventuele schade aan schilderwerk of muurschilderingen binnen een week weer hersteld. 

Voordelen van professionele graffiti:

  • Verfraaiing van de omgeving, voorheen genegeerde plekken worden een eyecatcher
  • Lagere onderhoudskosten doordat er geen illegale graffiti en vandalisme meer plaatsvindt
  • Verhoogd veiligheidsgevoel passanten
MANS Urban Exposure - muurschilderingen (2)

VOORBEELD CAMPAGNES

Voorbeelden van eerdere projecten

Hieronder vind je eerdere projecten die wij verzorgd hebben in Nederland én België. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen! 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!