op elke locatie
mogelijk!

Video-mapping

Wat is video-mapping?

Video-mapping of 3D-mapping is een kunstvorm waarbij er animaties worden afgespeeld op gebouwen of objecten door middel van opvallende projectie. daardoor ontstaat een visueel spektakel dat het gehele object tot leven brengt. Video-mapping kan binnen of buiten worden toegepast, maar is alleen zichtbaar als het donker is. Het bijzondere aan video-mapping is dat het op vrijwel ieder gebouw toepasbaar is, omdat het geen schade toebrengt. Toeschouwers worden verrast en blijven verwonderd kijken, waardoor jouw boodschap een maximale impact heeft. Voor video-mapping is een vergunning nodig, die wij natuurlijk graag voor je verzorgen.

3D video mapping - MANS Urban Exposure (16)

De kosten van video-mapping

Video-mapping is uitermate geschikt om je boodschap aan een grote groep te communiceren. Afhankelijk van je wensen en de doelstelling van je campagne, wordt het ontwerp passend gemaakt op de afmeting van het gebouw of object waarop geprojecteerd gaat worden. Dit maatwerk en het maken van de juiste content kost veel tijd. Hierdoor is video-mapping over het algemeen kostbaarder dan andere reclamecampagnes. Het effect is echter groot!

Omdat video-mapping maatwerk is bespreken we samen met jou hoe we met jouw campagne de meeste impact kunnen maken. 

 

INSPIRATIE

Voorbeelden van 3D mapping en video-mapping

Om je een idee te geven van de mogelijkheden vind je hieronder voorbeelden van verschillende spectaculaire projecten. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij samen voor jouw campagne kunnen bedenken! 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!