Hybride of
Volledig online

Online events

Wil je een online event organiseren?

Zoek je een partner die grote groepen mensen kan samenbrengen, ook in deze tijd? Online events zijn een krachtig middel om mensen (internationaal) te verbinden. Maar nu iedereen dagelijks gebruik maakt van online communicatiemiddelen, is een originele aanpak cruciaal. Je brengt jouw boodschap en merk het best onder de aandacht door de deelnemers aan je evenement een unieke online ervaring te bieden.

Een online event laten verzorgen

Om een succesvol online evenement neer te zetten is de voorbereiding, het doel én het concept van belang. Wat wil je bereiken met dit evenement? MANS Urban Exposure  heeft de knowhow en ervaring om je te ondersteunen bij de organisatie van jouw online evenement. Ook kunnen we een online event of hybride event voor je verzorgen. Zo organiseerden we onlangs een spectaculair online event voor 550 leveranciers van een supermarkt, waarbij we ook offline actief waren. 

Voorbeelden van online evenementen:

  • Online leveranciersdagen 
  • Online product-lancering, 
  • Online zakelijk congres, 
  • Online personeelsbijeenkomst
  • Online personeelsfeest 
  • Online Kerst- of Nieuwjaars evenement.

Wij zorgen ervoor dat alles klopt: van de uitnodiging tot de branding van het platform, en van de aankleding in de juiste sfeer tot de techniek.
Je hebt de keuze uit twee types online events; hybride of volledig online!

MANS Urban Exposure - Online Hybride event

Wat is een hybride evenement?

Een hybride evenement verbindt live en online met elkaar. Een kleine groep deelnemers kan op locatie aanwezig zijn en een grote groep volgt het evenement via een interactieve livestream.

Dit format is perfect als je kennis wilt delen, jouw medewerkers of klanten wilt entertainen of motiveren en wanneer je de verbinding onderling wilt versterken. Je kunt het zien als een eigen TV-show op maat!

Hybride evenementen worden op je eigen bedrijfslocatie verzorgd, of op één van de vaste locaties waarmee we samenwerken. Natuurlijk ontvang je na het event een samenvatting, alle interessante data en indien gewenst een aftermovie om te delen met de deelnemers.

Wil je weten hoe een hybride evenement er voor jouw bedrijf uit kan zien? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een online event laten verzorgen

Een online evenement vindt plaats op jouw eigen bedrijfslocatie of vanuit een externe locatie. Aangezien mensen online minder lang kunnen focussen dan bij live bijeenkomsten, is het juiste concept bij deze evenementen erg belangrijk. MANS Urban Exposure verzorgt regelmatig online events waar de energie vanaf spat. We adviseren je dan ook graag over de mogelijkheden voor jouw evenement.

Hoe werkt een online evenement?

Vooraf krijgen alle deelnemers een link waarmee zij zich kunnen aanmelden. Het evenement kan plenair zijn, maar het inbouwen van break-out sessies is ook mogelijk. Zo kunnen er tot wel 25 sessies tegelijkertijd plaatsvinden. Bij deze sessies kan gebruik gemaakt worden van een professionele camera en microfoon. Onze ervaring is dat dit ervoor zorgt dat er meer proactief aan de sessies wordt deelgenomen, een waardevol resultaat voor organisatie en deelnemers!

Het evenement kan interactief zijn, maar dit is geen vereiste. Wat van belang is, is dat de virtuele bezoeker van begin tot eind geboeid blijft. We hebben originele ideeën om jouw bezoekers te enthousiasmeren en hun aandacht vast te houden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend en passend advies.

SFEERIMPRESSIES

Voorbeelden van hybride en online events

De afgelopen maanden hebben we diverse hybride en volledige online events mogen verzorgen. Om een beeld te geven vind je hieronder wat sfeerimpressies, maar ieder event is natuurlijk maatwerk. Een keertje sparren over jouw ideeën? Neem vrijblijvend contact met ons op!  

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!