Hoogvliet online Nieuwjaarsevenement

De Uitdaging

Hoogvliet Supermarkten organiseert jaarlijks een Nieuwjaarsbijeenkomst voor alle medewerkers. Tijdens deze belangrijke bijeenkomst kijkt men gezamenlijk terug op het afgelopen jaar. Een essentieel onderdeel van het evenement is de prijsuitreiking. Er zijn 13 categorieën waarin de verschillende vestigingen kunnen winnen. Daarnaast worden de winnaar van de winkelwedstrijd en de overall winnaar van alle Hoogvliet Supermarkten bekendgemaakt. In de afgelopen jaren organiseerden we grote live-events waarvoor alle medewerkers werden uitgenodigd. Omdat een live event door COVID-19 dit keer niet mogelijk was, werd ons gevraagd een volwaardig online alternatief voor het jaarlijkse evenement op touw te zetten.

MANS Urban Exposure - Online Nieuwjaarsbijeenkomst Hoogvliet Supermarkten
Online evenement Hoogvliet

Onze Aanpak

Op het hoofdkantoor van Hoogvliet Supermarkten hebben we een complete studio ingericht, van waaruit de directie terugblikte op het afgelopen jaar. Alle filiaalmanagers ontvingen in de week voorafgaand aan deze experience een heerlijke borrelbox voor de medewerkers. Daardoor kon men tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst genieten van allerlei lekkere hapjes. Natuurlijk bevatte de box ook een flesje champagne, om samen te toasten op het nieuwe jaar. De bekende cabaretier Guido Weijers gaf een fascinerende masterclass over het thema Geluk. Iedereen was geboeid door zijn verhaal over hoe je, zeker in deze tijden, kunt genieten van de kleine dingen in het leven. De avond werd afgesloten met de feestelijke prijsuitreiking waarbij alle filialen en afdelingen tot winnaar werden uitgeroepen.

 

Naast het bedenken van het concept was MANS verantwoordelijk voor o.a. de aankleding, het faciliteren van de techniek (zoals het online platform), het ontwerpen van de huisstijl, de animaties van de presentatie en de invulling van het programma

Online nieuwjaarsevent Hoogvliet Supermarkten

Het Resultaat

Door de online opzet namen alle betrokkenen vanuit huis deel aan deze spectaculaire avond. De gezinsleden van de medewerkers konden hierdoor meegenieten, wat een mooie bonus was. De masterclass van Guido Weijers en de inspirerende boodschap die hij de deelnemers meegaf droegen bij aan de bijzondere sfeer van de avond. Al met al een onderhoudend, waardevol en dynamisch evenement!

Iets voor jou?