The gift of
graffiti

Graffiti-kunstwerk op maat

Geef een uniek graffiti-kunstwerk cadeau

Ben je op zoek naar een heel bijzonder cadeau voor vrienden die gaan samenwonen, verhuizen of trouwen? Een persoonlijk cadeau voor een verjaardag, of een speciaal bedankje? Wat dacht je van een origineel graffiti-kunstwerk? Geef ons een naam of onderwerp en de graffiti-kunstenaars van MANS Urban Exposure maken voor jou een schitterend kunstwerk op maat. Binnen 5 werkdagen heb je jouw unieke cadeau in huis. De prijs van een graffiti-kunstwerk van 85 x 125 cm is € 79,-. Dit is inclusief lijst, ophangsysteem en bezorgen! 

Wil je een maatwerk graffiti-kunstwerk?

Vier jij met collegae binnenkort een bedrijfsjubileum en wil je de directie daarvoor iets leuks aanbieden? Of zoek je een origineel kunstwerk voor de entree van je kantoorpand? In overleg maken we op iedere gewenste maat een prachtig graffiti-kunstwerk. Het kunstwerk wordt vervolgens geplaatst in een bijpassende lijst die we mee kunnen schilderen of een effen kleur geven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MANS Urban Exposure - Graffiti kunstwerk op maat (2)

INSPIRATIE

Voorbeelden van kunstwerken op maat

Hieronder vind je een aantal kunstwerken die we op maat gemaakt hebben. Heb jij een leuk idee dat je door ons wilt laten uitvoeren? Laat het ons weten!

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!