We blijven nog
even plakken of
Stick around

Wildplakken posters en spandoeken guerilla

Wildplakken van posters

Wildplakken is een relatief goedkope manier van buiten adverteren waarmee je een groot publiek bereikt. Wij plakken je posters op plekken door Nederland en België. Het wildplakken van posters wordt veel ingezet voor festivals, maar het is ook voor andere organisaties en bedrijven een uitgelezen kans op een andere manier zichtbaar te zijn.

MANS Urban Exposure - Wildplak posters (12)
MANS Urban Exposure - Wildplak posters (9)

Mag je overal wildplakken?​

Wildplakken is niet overal toegestaan, maar we hebben in iedere gemeente plekken beschikbaar waar wij mogen plakken. Indien gewenst verzorgen wij naast gangbare wildplak-campagnes in steden ook gerichte wildplak-campagnes op maat. Op plekken waar mensen doorgaans even stil staan, zoals parkeerautomaten, pinautomaten, treinstation of bij de entree van een festival, plakken we dan posters.

Guerilla spandoeken-reclame

Een guerrilla spandoeken-actie werkt bijzonder goed als onderscheidende promotie voor je merk, product of dienst. Eerst maken we een opvallend ontwerp voor de spandoeken. Na akkoord worden de spandoeken gedrukt. Vervolgens plaatsen we deze op locaties waar de traditionele media niet aanwezig is. Daarbij kun je denken aan snelwegen, autowegen, drukke wegen in de stad, maar ook locaties nabij trein-, bus- en metrostations. Met een guerilla spandoeken-actie brengen we jouw boodschap op een originele en unieke manier onder de aandacht. 

MANS Urban Exposure - Guerilla spandoeken

OVERZICHT CAMPAGNES

Voorbeelden van andere wildplakcampagnes

Hieronder zie je een aantal van onze wildplak-campagnes in binnen- en buitenland. Wil je het wildplakken aan experts overlaten? Neem dan contact met ons op! 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!