Samen aan
de slag

Sociale muurschilderprojecten

Wat zijn sociale muurschilderprojecten?

Natuurlijk kun je ons inhuren om een mooie muurschildering te verzorgen. Maar heb je er al eens aan gedacht om de omgeving bij het project te betrekken? Als buurtbewoners, leerlingen of medewerkers mogen meebeslissen over het ontwerp voelen ze zich meer betrokken. Zo wordt de muurschildering ook een beetje van hen. Zij kunnen meehelpen met de voorbereidingen, of zelfs met de uitvoer van de muurschildering. Samen wordt er dan gewerkt aan een enorm kunstwerk. We merken dat dit een positief effect heeft op de saamhorigheid binnen buurt, school of bedrijf. Een mooie toegevoegde waarde!

Finishing touch door ervaren kunstenaars

Ook zien we de kans op ongewenste graffiti afnemen doordat wij er voor zorgen dat het onder onze begeleiding een compleet plaatje gaat worden. Hierdoor zal de muurschildering veel langer mooi blijven. Vanzelfsprekend zorgen onze ervaren kunstenaars voor de finishing touch. Op deze manier hebben wij al diverse sociale muurschilder-projecten verzorgd in Nederland en Duitsland.

Ook eens sparren over de mogelijkheden?  

MANS Urban Exposure - Sociale muurschilderprojecten (3)

INSPIRATIE

Voorbeelden van andere sociale muurschilder-projecten

Hieronder vind je  foto’s van eerdere sociale muurschilder-projecten die wij verzorgd hebben in Nederland én België. Wil jij ook de omgeving betrekken bij je anti-graffiti project? Neem contact met ons op! 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!