We selecteren de
beste mensen passend
bij jouw doelstellingen

Flyers verspreiden

Wil je flyers laten verspreiden?

Online zichtbaar zijn is in deze tijd cruciaal, maar onderschat de kracht van een goede flyer niet! Flyers blijven een effectief promotie- of communicatiemiddel. Niet voor niets maken bedrijven veelvuldig gebruik van dit doeltreffende medium. Met onze eigen promotieteams bezorgen wij je flyer op het juiste moment en de juiste plaats bij je doelgroep. Wil je de flyers ook door ons laten maken? Dat kan! Je hebt maar een paar seconden om je boodschap over te brengen aan je beoogde doelgroep, een goed ontwerp is dus enorm belangrijk.

MANS Urban Exposure - flyer team 2

Van A tot Z

We denken graag mee over de content van jouw flyer en de juiste opmaak. Je kunt het gehele traject, van ontwerp van je flyer tot het drukken en verspreiden aan ons uitbesteden. Indien gewenst meten we ook het resultaat van de campagne zodat de opbrengst van jouw investering inzichtelijk is. 

OVERIGE CAMPAGNES

Voorbeelden van andere marketing campagnes

Onze promotieteams worden ingezet om flyers, samples, merchandise en giveaways of flyers te verspreiden. Maar onze professionele  en ervaren teams zijn ook inzetbaar als gastvrije hosts tijdens jouw event of beursdeelname. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van promotiecampagnes. 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!