Ice Ice Baby

IJssculpturen

IJssculptuur op evenement

Ben je op zoek naar originele product activatie? Dan is een ijssculptuur echt een aanrader! Onze kunstenaars maken een ijssculptuur met jouw logo, product of thema in de hoofdrol. Ze kunnen de sculptuur van tevoren maken, zodat deze tijdens het event tentoongesteld kan worden. Maar als ze de ijssculptuur tijdens het evenement ter plaatse maken, is het effect helemaal spectaculair. Een ijssculptuur laten maken kan op iedere gewenste plek en er is geen limiet aan het formaat van de ijssculpturen. Enthousiast? We bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Demonstratie of Workshop IJssculpturen Maken

De kans is erg klein dat je ooit zelf een ijssculptuur hebt gecreëerd. En dat is precies wat je tijdens de Workshop IJssculpturen Maken gaat doen! Deze workshop kan in principe plaatsvinden op iedere gewenste locatie, mits deze voldoet aan een aantal eisen. Omdat er zowel vooraf als tijdens de workshop de nodige materialen en ijsblokken moeten worden aan- en afgevoerd, is het belangrijk om rekening te houden met een eenvoudige aan- en afvoerroute. Het meest ideaal is om de Workshop IJssculpturen Maken buiten te organiseren.

Wat ga je doen tijdens de Workshop IJssculpturen Maken?
Bij aanvang van de workshop staan de ijsblokken al voor je klaar. Ook zorgen we voor werkhandschoenen en gereedschap als hamers, beitels en zagen. Zo kun je, alleen of in groepjes, direct aan de slag met het creëren van je eigen ijs-kunstwerk. De workshop duurt ongeveer twee uur. De Workshop IJssculpturen Maken is niet gevaarlijk, maar wel spannend en leuk om te doen!

MANS Urban Exposure - IJssculpturen workshop of demonstratie (9)

IMPRESSIES

Voorbeelden workshops en demonstraties

Hieronder vind je foto’s van IJssculptuur Workshops en Ice Carving demonstraties die wij de laatste jaren verzorgd hebben. Wil je een ijssculptuur op je event, of een workshop IJssculpturen maken volgen? neem contact met ons op!

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!