Anti graffiti projecten

Wat zijn anti-graffiti projecten?

Op veel plekken in grote steden is er overlast van ongewenste graffiti. Vaak worden viaducten, tunnels, elektriciteitshuisjes, flatgebouwen of op grote bouwschuttingen en muren voorzien van tekens, tags en schilderingen. Meestal worden deze graffiti-uitingen als storend ervaren. Anti-graffiti is het aanbrengen van legale graffiti op deze probleemplekken. De plekken worden voorzien van mooie en verzorgde muurschilderingen die juist van meerwaarde zijn voor de omgeving. Wij worden al jaren ingeschakeld om probleem-muren te voorzien van prachtige muurschilderingen. Al onze anti-graffiti projecten blijven daarna gevrijwaard van ongewenste graffiti. 

MANS Urban Exposure - Anti graffiti muurschilderingen (4)

Stop met het verwijderen van graffiti

In de graffiti wereld is het een bekende regel dat men niet over andermans werk heen schildert, vooral niet als dit werk er fantastisch uitziet. Daarom werkt anti-graffiti zo goed. De investering in onze anti-graffiti projecten is lager dan de kosten van het schoonhouden van probleemplekken. De buurt verrijken met een bijzonder kunstwerk én besparen op de tijd en kosten van het verwijderen van graffiti? Anti-graffiti is win-win!

 

SFEERIMPRESSIES

Voorbeelden van eerdere anti-graffiti campagnes

Hieronder vind je een aantal anti-graffiti-projecten die wij verzorgd hebben in Nederland én België. Ook op zoek naar een mooie oplossing voor overlast door graffiti? Neem contact met ons op!

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!