Zand er over!

Zandsculpturen

Demonstratie of Workshop Zandsculpturen Maken

Zandsculpturen zijn een absolute publiekstrekker tijdens je open dag, festival of familiedag.
Tijdens de demonstratie maken onze zandkunstenaars van een berg zand een overweldigend kunstwerk. Het beeldhouwen in zand is een fascinerende bezigheid. Er zullen dan ook veel toeschouwers zijn die de demonstratie volgen, het kunstwerk bekijken en foto’s maken. Natuurlijk kan jouw logo, merk of thema in het kunstwerk verwerkt worden.

Van het bezorgen van het zand en tot het opruimen na afloop: we nemen je alles uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

MANS Urban Exposure - Zandsculpturen (8)

Workshop Zandsculpturen Maken

 

Wil je zelf ervaren hoe het is om een zandsculptuur te maken? Iedereen heeft vroeger op het strand wel eens een zandkasteel gebouwd, maar daar blijft het meestal bij. Wij gaan een stapje verder met de Workshop Zandsculpturen Maken. Met de hulp van onze instructeur bouwen jij en je collega’s de mooiste kunstwerken, van zand! Voor het maken van een zandsculptuur heb je aan een schep en een emmertje niet genoeg, daarom zorgen wij voor het perfecte zand en alle tools die je nodig hebt.

 

Originele teambuilding-activiteit

De Workshop Zandsculpturen Maken is een originele teambuilding-activiteit waarbij je, verdeeld in teams, samen werkt aan een imposante kunstwerk. Tijdens deze workshop ontdek je wie van je collega´s een geboren leider is en wie het creatiefst van het stel is. Voor het maken van zandsculpturen hoeven we gelukkig niet per se uit te wijken naar het strand, wij kunnen dit zelfs in of bij je eigen bedrijfspand organiseren. Dat levert meteen een leuke eyecatcher op!

IMPRESSIES

Voorbeelden workshops en demonstraties

Hieronder vind je foto’s van Zandsculptuur Workshops en demonstraties die wij de laatste jaren mochten verzorgen. Wil je ook een zandsculptuur op je evenement, of wil je een Workshop Zandsculpturen Maken volgen? Laat het ons weten!

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!