Let's get
digital

Digitale graffiti

Niet van echte graffiti te onderscheiden

Zoek je een bijzondere activiteit voor je evenement? Iets waar iedereen aan mee kan doen? Denk dan eens aan digifitti! Digitale graffiti is verrassend en interactief. Het werkt met digitale spuitbusjes en een digitale graffiti-wand. De verbinding gaat via een infrarood kanaal. Gasten kunnen met de spuitbusjes een ludieke boodschap achterlaten op de digitale wand. Het geeft het gevoel alsof je met een echte spuitbus spuit, er zitten zelfs balletjes in het digitale spuitbusje.

MANS Urban Exposure - Digitale graffiti header

Blijvende herinnering

Met digitale graffiti kun je bijvoorbeeld een origineel gastenboek maken met namen en/of tekeningen. De gemaakte afbeeldingen kunnen worden uitgeprint of gemaild. Een leuk contactmoment met je bezoekers en iets waarover veel gesproken gaat worden. De digitale graffiti wand is ideaal voor je (bedrijfs)feest, productpresentatie, festival of opening van je nieuwe bedrijfspand.

SFEERIMPRESSIES

Voorbeelden Digitale Graffiti projecten

Bekijk hieronder foto’s van eerdere Digitale Graffiti events die wij verzorgd hebben in binnen- en buitenland. Wil je ook zo’n leuke activiteit op jouw event? Neem contact op! 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!