Graffiti spuiten
in een
virtual reality omgeving

VR graffiti simulator

Wat is een VR Graffiti simulator?

In samenwerking met een externe partner hebben wij virtueel graffiti spuiten ontwikkeld. Je leert in een virtuele omgeving graffiti spuiten zonder dat je onder de verf komt te zitten (of wordt opgepakt door de politie :). De VR-graffiti simulator is ideaal als side-entertainment op een bedrijfsfeest, bedrijfsopening, een beurs of andere gelegenheid. 

Hoe werkt een VR Graffiti Simulator?

Na een korte uitleg mag je de VR bril opdoen, de controllers vasthouden en ga je aan de slag met je 3D kunstwerk. Het voelt levensecht waardoor je na een paar seconden al vergeet dat je in een virtuele omgeving zit. Er zijn diverse omgevingen beschikbaar. Zo kun je een trein bespuiten op Amsterdam CS of in een metrotunnel een metro gaan painten. Met de controller kun je de kleuren aanpassen, de lijndikte veranderen en verschillende spuitkopjes instellen. Onze ervaren graffiti-kunstenaars helpen je een tof kunstwerk te maken. En na afloop wordt je creatie uitgeprint of naar je gemaild. 

MANS Urban Exposure - VR Graffiti simulator (2)

IMPRESSIES

Voorbeelden VR Graffiti Simulator projecten

Hieronder vind je foto’s en video’s van projecten waarbij we de VR Graffiti Simulator hebben ingezet. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!