Je boodschap
in beeld Of
in de spotlights

Laser advertising en gobo projectie

Laser advertising

Die grote buitenmuur of kale wand van jouw bedrijfspand of overheidsgebouw biedt ongekende mogelijkheden voor adverteren met laser. Met Laser advertising breng je jouw boodschap op een unieke wijze onder de aandacht en bereik je een ander (vaak groter) publiek dan met traditionele media. Voor een fractie van de kosten! Wat dacht je bijvoorbeeld van het projecteren van belangrijke nieuwsberichten, een boodschap van de burgemeester of een nieuwjaarswens op de muur van een stadskantoor of gemeentehuis? 

Laser advertising is opvallende, futuristische buitenreclame waarbij originaliteit, duurzaamheid en creativiteit bij elkaar komen. We maken op basis van jouw wensen een eerste design. Na akkoord zullen wij de installatie plaatsen. Daarvoor is niets anders nodig dan een grote wand waarop we de laser advertising kunnen projecteren. 

 

MANS Urban Exposure - Laser advertising (2)

Gobo-projectie, wat is dat?

Een gobo is een plaatje van glas of metaal waarop een afbeelding is aangebracht. Het lijkt een beetje op een stencil of dia. Die afbeelding wordt met een krachtige lamp in de ruimte geprojecteerd. Gobo is een afkorting van ‘go black out’, ‘Go Between’ of ‘Goes Before Optics’. Het effect is het mooist wanneer het donker is. 

Gobo-projecties kunnen binnen en buiten worden uitgevoerd, met gobo’s die we helemaal naar wens voor je maken. Naast de het projecteren op een gebouw, kun je met de gobo-projector ook door een raam schijnen. Dit maakt het mogelijk de projector binnen te plaatsen en toch de hele nacht reclame te blijven maken.

 

INSPIRATIE

Voorbeelden van andere projectie-campagnes

Hieronder vind je eerdere projecten die wij verzorgd hebben in Nederland én België. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen! 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!