ervaar street art
en kunst op maat

Demonstraties en live art

Wat zijn de mogelijkheden?

Organiseer jij een evenement en ben je op zoek naar echt onderscheidend side-entertainment? Denk dan eens aan een creatieve graffiti- of street art demonstratie. Onze kunstenaars plaatsen een tijdelijke wand of gaan op een beschikbare muur aan de slag. Op basis van jouw thema, huisstijl of logo maken zij ter plaatse een bijzonder kunstwerk. Bezoekers van het evenement kunnen indien gewenst helpen met het inkleuren van het werk. En het kunstwerk kan uiteindelijk een definitieve bestemming krijgen in jullie bedrijfskantine, hal of entree.

SFEERIMPRESSIES

Voorbeelden van live art en demo's

Hieronder vind je foto’s van evenementen én belevingen waar wij live-art en verschillende toffe demo’s hebben verzorgd. Wij kunnen op ieder moment en op iedere locatie iets voor je creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!