Your own
piece of art

Graffiti workshop

Voor iedereen geschikt

Iedereen heeft wel eens graffiti gezien, als illegale uiting of als kunstvorm. Maar weinig mensen zijn daadwerkelijk zelf met spuitbussen in de weer geweest. Zonde, want deze kunstvorm is super tof om te leren en haalt in iedereen een ware Picasso naar boven! Zodra je een spuitbus in je handen hebt en die eerste lijn op de ondergrond zet ben je verkocht. Ga je voor iets abstracts, of schrijf je liever je naam in vette letters? Het kan allemaal, laat je creativiteit lekker schitteren.

Een Graffiti Workshop volgen

Tijdens deze workshop leer je alle basistechnieken van het graffiti spuiten en krijg je handige tips. Na de uitleg ga je zelf aan de slag. Hijs jezelf in een overall en maak je eigen kunstwerk, of werk samen met collega’s aan een prachtig kunstwerk! De Graffiti Workshop is ook heel geschikt als originele vorm van teambuilding. Je werkt dan met twee of meer personen aan een schets en werkt deze uit op een plaat. Of werk bijvoorbeeld in een team aan een groot drieluik, de perfecte manier om creativiteit en samenwerking binnen het team een boost te geven! Natuurlijk mag je je kunstwerk na afloop meenemen. Zoek er thuis of op het werk een mooi plekje voor!

 

MANS Urban Exposure - Graffiti workshop (3)

SFEERIMPRESSIE

Al jaren een succes!

We verzorgen de graffiti workshop al meer dan 10 jaar. Deze activiteit blijft een succes omdat iedereen het kan leren! Hieronder wat impressies van de laatste jaren. Wil jij dit ook? Neem dan contact met ons op.  

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!