Roll Sound,
roll camera,
set, action!

Bedrijfsfilm laten maken

Wil je een professionele bedrijfsfilm laten maken?

Online zichtbaar zijn is in deze tijd cruciaal voor het succes van je bedrijf. Video is hét populairste online medium, inmiddels bestaat al zo’n 80% van al het internetverkeer uit video. Video’s worden op social media zelfs 1200 % vaker gedeeld dan een bericht dat bestaat uit een afbeelding en tekst. Ook zien we dat de verhalen achter ondernemingen steeds belangrijker worden in marketing. Wat is het unieke verhaal achter jouw bedrijf of merk, wie zijn de mensen erachter en waarom doe je wat je doet? Een op maat gemaakte bedrijfsfilm is dan ook een krachtige marketing tool. Door jouw verhaal, het gevoel dat je overbrengt en een unieke benadering zullen klanten en leveranciers zich graag aan jouw merk willen binden. 

MANS Urban Exposure - bedrijfsfilm laten maken (7)

Een bedrijfsfilm op locatie

Wanneer je een bedrijfsfilm wilt laten maken, bespreken we eerst samen wat het doel van de film is. Vervolgens werken we het verhaal dat je wilt vertellen uit tot een goed script. Daarbij kan natuurlijk ook je marketing- en/of communicatieafdeling worden betrokken. Het script wordt vertaald naar een origineel concept. Onze ervaren filmcrew filmt de content op locatie. Daarna verwerken zij de prachtige beelden en eventueel muziek of voice-over tot een professionele bedrijfsfilm waarmee je voor de dag kunt komen. Het maken van een bedrijfsfilm is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

INSPIRATIE

Voorbeelden van andere marketing campagnes

Naast het maken van een sterke, onderhoudende bedrijfsfilm, helpen we je ook graag met andere marketing campagnes. Hieronder zie je een aantal mooie voorbeelden: 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij met trots hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!