JE MERK OF
PRODUCT Op
De beste plek

Rijdende billboards en mediabikes

Wil jij opvallen met je merk of product?

Zoek je een opvallende manier om je product of merk bekendheid te geven? En het liefst op hetzelfde moment in verschillende steden? Met onze mediabikes of billboard-bikes brengt ons promotieteam je boodschap op een originele manier over aan jouw doelgroep. Dit is een fantastische manier om je advertentie onder de aandacht te brengen en tegelijkertijd te communiceren met je doelgroep.

MANS Urban Exposure - Rijdende billboards en media bikes (5)

Activatie midden in de stad

De mediabike of promotiebike wordt voorzien van een 3D-object, een blow-up of een andere op maat gemaakte boodschap. Ook zijn andere voertuigen inzetbaar, zoals een segway, e-bike of scooter waar we een rijdende abri van maken. Afhankelijk van het product en de gekozen strategie, zoeken we de beste high-traffic locaties uit, in welke stad dan ook. Door de mediabike campagne uit te breiden met een sampling- of promotieteam genereren we nog meer aandacht. 

INSPIRATIE

Voorbeelden van verschillende campagnes

Een mediabike- of billboard campagne biedt onbeperkte mogelijkheden! In samenspraak maken we een plan op basis van jouw wensen, doelstellingen & het beschikbare budget. 

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!