Shine on!

Beamvertising

Wat is beam- of laseradvertising?

Beam- of laser advertising is een opvallend alternatief voor de traditionele billboards en outdoor displays. Bij beam- of laser advertising projecteren wij in de avonduren bewegende of statische beelden op gebouwen. Dit kan op één vaste plek, of op verschillende gebouwen tegelijkertijd. Aangezien het om een tijdelijke locatie gaat, worden voorbijgangers getriggerd om de campagne te bekijken. Beam- of laser advertising is uitermate geschikt voor gebruik in winkelcentra, nabij uitgaansgelegenheden of terrassen. Het beeld trekt de aandacht en de boodschap blijft veel langer hangen dan bij een standaard poster.

Een campagne met impact

De impact van beam- of laseradvertising kan nog eens versterkt worden door deze campagne te combineren met flyeren of het uitdelen van informatie door ons promotieteam.

Heb je plannen om een campagne uit te voeren middels beam- of laseradvertising, of wil je hier meer over weten? Wij maken vrijblijvend een voorstel op maat en geven je advies over het ontwerp en de boodschap. Natuurlijk kunnen wij je dit ook volledig ook uit handen nemen.

KLANTCASES

Bekijk hier de laatste projecten die wij hebben gerealiseerd!

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!