Over MANS

Wie is MANS?

De man achter MANS, dat is Manfred Geisink. Na een aantal commerciële functies in o.a. de bouwwereld, besloot hij in 2010 van zijn liefde voor graffiti en street art zijn werk te maken. Wat begon met graffiti-workshops voor bedrijven groeide al snel uit tot een succesvol evenementenbureau dat jaarlijks honderden bedrijfsuitjes, -feestjes, product-presentaties en zelfs festivals organiseerde. Dat doet hij nog steeds met heel veel plezier, onder de naam MANS Events.

In MANS Urban Exposure komen Manfreds commerciële achtergrond en passie voor street art opnieuw samen. Street Art biedt ongekende mogelijkheden en kansen om  bedrijven en organisaties op een originele en opvallende manier in de spotlights te zetten. Manfred wil mensen verrassen en inspireren met street art en de laatste technische ontwikkelingen. Hiervoor werkt hij samen met een ervaren een team van kunstenaars dat goed op elkaar is ingespeeld. Samen brengen ze de mooiste projecten, van klein tot groot, tot uitvoer.

In zijn vrije tijd vind je Manfred op het rugbyveld bij de Oldenzaalse Harlequins. Hij ziet belangrijke overeenkomsten tussen de rugbysport en zijn stijl van ondernemen: keihard werken, maar altijd met respect voor klanten, team en partners. Naast zijn passie voor street art, evenementen en rugby is Manfred een echte familieman. Dat kan niet anders met vier kids thuis 🙂 Verder houdt hij van reizen, uitgebreid koken en lekker eten.

ENTHOUSIAST?

Wil je de boel eens flink opschudden en reuring creëren rondom jouw merk, product of dienst? Laten we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het best kunnen verrassen!