NIDO product presentatie – IJs sculpturen demonstratie

De Uitdaging

NIDO levert machines t.b.v. gladheidsbestrijding en straatreiniging. Iedere twee jaar presenteren zij hun nieuwe producten aan klanten en relaties. MANS Events organiseerde het evenement waarbij IJsbaan Twente in hartje zomer compleet werd omgebouwd tot een winterse bestemming. Alle ramen werden geblindeerd waardoor het binnen donker was en met de juiste verlichting werd er een winterse sfeer gecreëerd. MANS Urban Exposure verzorgde een stuk side entertainment dat helemaal paste in dit concept. 

MANS Urban Exposure - Project Nido Live art (3)
MANS Urban Exposure - Project Nido Live art (2)

Onze Aanpak

Wat past nu beter bij een winterse setting dan een ijssculptuur? Onze kunstenaar gaf een live demonstratie waarbij hij van een groot blok ijs het logo van NIDO maakte. Met behulp van diverse gereedschappen ontstond er een prachtig kunstwerk! 

MANS Urban Exposure - Project Nido Live art (1)
MANS Urban Exposure - Project Nido Live art (4)

Het Resultaat

De demonstratie IJssculpturen Maken gaf het evenement een informeler karakter. Het bleek een dankbaar gespreksonderwerp en gasten vonden het leuk om in de pauzes van het programma te komen kijken naar de vorderingen van onze kunstenaar. Naast de live-demonstratie IJssculpturen Maken werd er door één van onze kunstenaars ook een kunstwerk op maat gemaakt. 

Iets voor jou?